Zeci de mii de tineri devin studenți anual în Cluj-Napoca. Mulți dintre ei încep această etapă a vieții într-un oraș nou, care devine astfel acasă pentru ei. Toți sunt dornici să-și găsească locul și acest lucru se întâmplă cel mai ușor prin interacțiunea cu alți studenți cu preocupări și interese asemănătoare. Conectarea cu aceștia este primul pas pentru adaptarea la noul mediu și noile responsabilități.

Nu ar fi cu mult mai ușor ca noii veniți să fie întâmpinați de colegi mai mari care să-i spijine cu informații și împărtășirea propriei experiențe? 

În luna iunie va avea loc o întâlnire de o zi în afara orașului, unde vei afla mai multe despre programul de mentorat pe care îl gândim și care este susținut cu ajutorul Humanco.

Vor urma apoi 5 sesiuni de cursuri personalizate (leadership, comunicare, planificare&organizare, autocunoaștere, să învăț cum să învăț, presentation skill și gestionarea emoțiilor), care te vor pregăti să fii mentorul care-i va ajuta pe studenții boboci să se simtă acasă aici, în Cluj. 
________
*Participarea este gratuită

Dacă vrei să te implici, completează formularul de mai jos până în 31 mai.